Boer zoekt vrouw

op .

Boer zoekt vrouw - TomOok dit seizoen van Boer zoekt vrouw zit ik weer aan de buis gekluisterd. Al heb ik deze keer geen favoriete boer, maar een favoriete boerin, Bertie. Ze heeft een sympathieke glimlach en is een beetje onhandig, onzeker soms. Dat spreekt me meer aan dan alle praatjes van Geert, die inmiddels ook al een bijnaam heeft las ik. ;)

Vijf boeren op een rij - Jan, Theo, Geert, Bertie en Tom - van schapenmelker op Texel tot tulpenteler in Nieuwe Niedorp.

Welke vrouwen vallen het meest op? Bij Bertie thuis is dat Katherine omdat ze vrolijk en makkelijk in de omgang lijkt en in tegenstellling tot de rest wél praat, bij Tom blonde Rimke, down to earth en houdt van aanpakken, de meisjes van Jan voornamelijk door hun continue gegiechel, aan tafel bij Theo is dat Sandra omdat ze net iets botter overkomt en last but not least, bij Geert kies ik voor Ada omdat ze me heel erg aan Martine Bijl doet denken, niet alleen qua stem maar ook qua type.

De vijf boeren hebben ook zo hun eigen ideeën over romantiek, die variëren van 'eten aan het strand met de ondergaande zon in de zee' (Jan), 'sommige blikken zeggen genoeg op bepaalde momenten' (Tom), ''s avonds langs het strand wandelen' (Theo), 'lekker eten bij mijn favoriete strandtent!' (Bertie) tot 'lekker op een terras in een tuintje zitten. Eten, kletsen en een drankje doen' (Geert). Het strand doet het goed bij de boeren.

Aan voorspellingen wie hun uiteindelijke 'droomvrouwen' zullen worden waag ik me nu nog niet, al denk ik wel dat bijvoorbeeld Sandra, Esther en Leonie af zullen vallen. Maar misschien zit ik er wel helemaal naast...

Veel kijkplezier!

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

  • PuzzelBrein
  • logo kaartenshop advertentieblokje homepage
     
  • Taalvoutjes
  • Logo op Puzzelcorner